Vi stänger bageriet!

Höga ambitioner och tidsoptimism i all ära, men det får finnas gränser! Bageriet har inte gått ihop och allt arbete på gården gör att vi inte hinner med det som det var tänkt. Det senaste året har varit otroligt intensivt, med wwoofare, bilolycka, verandabygge med takläckage, översvämningar, handmatning av sjuka grisar, källarbrand, krisiga kalvningar m.m. som gjort att vi redan innan var efter i programmet och ej förmådde ha öppet enligt annonserna (annonser bokade månader i förväg, ibland halvårsvis i förväg). Vi kan inte annat än beklaga detta. Tyvärr slutar inte eländet där, utan som grädde på moset bröt jag ett finger på högerhanden igår. Brottet är instabilt så jag måste opereras och får sedan inte anstränga handen på flera månader. I skenet av detta har vi fattat beslutet att stänga ner bageriverksamheten och jag kommer att söka annan sysselsättning. Vi vill tacka alla fantastiska kunder för denna tiden. Det är inte omöjligt att vi ses igen i något liknande sammanhang, men för närvarande upphör bageriverksamheten.

Mvh Sophie och Joachim

Kommentera