Sakta men säkert

Att både jobba heltid OCH sköta gården, båda två, innebär fullt ös ifrån tidig morgon till sen kväll. Då blir det inte så många blogginlägg heller. Men det går ändå framåt med våra projekt. Vi är nu såpass klara med mitt nya arbetsrum att jag börjat flytta in i det. Joachim har dragit in nätverk åt mig och satt upp det snyggt med kabelkanaler. Jag har målat bord och hyllor, skurat möbler och golv samt kånkat in grejor. Det blir både fint och praktiskt!

image

image

Smågrisarna och kycklingarna växer och frodas. Ännu finns mer att skörda och i helgen som gick fick vi äntligen ensilaget pressat och plastat. Tyvärr var det inte helt problemfritt då pressen gick sönder så både Joachim, vår gode vän Emil och den vi anlitat att pressa åt oss fick ägna några timmar åt tuffa reparationer ute på fältet. Jocke fick även stränga om gräset innan pressningen.

Kommentera