Tack!

Ännu en gång tackar vi våra föräldrar, svärföräldrar och grannar för all fantastisk hjälp vi får. Vårt vatten är fortfarande motbjudande gulbrunt. Därför har vi införskaffat fyra nya stora dunkar som vi fått fyllt med rent vatten hos grannarna. Vi har fodrat, mockat, strött, plockat ägg, rensat kattlådor, gått ut med sopor, packat ägg och tvättat svarta kläder. Eftersom vårt vatten nu är brunt (och luktar jordslag) har svärmor Birgitta erbjudit sig att tvätta ljusare tvätt samt fintvätt åt oss kommande vecka. Sophies mor Ing-Britt har dammsugit, Birgitta har diskat och Bengt och Carl-Anders har hjälpt Joachim att bära ner pellets i källaren. Joachim har askat ur och startat upp pannan. Under veckan som gått har vi fått hjälp med djuren av vår gode vän Emil.
Tjocka Tanten har skurit upp högra handens fingrar på tupparnas nya vattenautomat samt har fortfarande,  efter flera veckor,  en blå fotled efter smalbenskrocken med jättestenen på gårdsplanen. Tanten har köpt adventskalenderklappar åt sina små elever. Men viktigast av allt – vi har kliat, klappat och gosat våra älskade djur!

Kommentera