Kärt besök

image

Holstenhof har haft kärt besök av goda vänner från Dalarna i helgen. Gott prat och mat med fantastiska människor på lördagskvällen.

Vi ”kidnappade” dem en liten stund även på söndagsförmiddagen och körde en liten runda till våra lokala gårdsbutiker i trakten. Tack för titten och kom snart igen!

image

Under några nervösa timmar saknade vi Pipis. Till vår stora lycka visade det sig att vi bara råkat stänga in honom i hönshuset… Inga möss kvar där nu i alla fall. Som den väluppfostrade kise han är har han inte rört hönsen.

Stort tack också till svärmor och svärfar för all fantastisk hjälp vi fått på gården och i huset under veckan, då Sophie haft lunginflammation och Joachim varit krasslig även han. Imorgon är vi fit for fight igen! Idag ska vi bara njuta av det härliga vädret och äppelblommen!

Kommentera