Holstenhof firar

Idag firar Holstenhof nioårig inflyttningsdag! Det gör vi med microkladdkaka och fläderblomssaft. 

Igår skulle vi gå över stängslena i kohagarna. Istället rensade vi stengärdet från överflödig bokhäck, rönnar, almar, fläder och lönnar. Det var Fanja som inledde processen när hon var här. En död björk fick också falla för motorsågen. Stängslet där var i så dåligt skick att vi tog bort det helt och började sätta upp nytt. 

Idag har Joachim hämtat balpressen och balvagnen från reparation och innovation. Jag har diskat, tvättat, pysslat om djuren och lagat mat samt sorterat och packat ägg. 

När man ber sin make gå upp och hämta ens mobiltelefon vill man inte gärna behöva lägga till att man råkade lägga all den rena tvätten på hans säng…för att den var fuktig och behövde torka klart…speciellt klockan elva på kvällen… Jag känner att jag är lite i onåd för närvarande. Hoppas att han gonar till sig av kakan!

Kommentera